MENYEN VÅR

Finn deg noe godt!

Kyllingsandwich 159,-

Kylling, tørrsaltet bacon, tomat, salat og aioli på grillet surdeigsbrød. Frites og hjemmelaget ketchup                 

Rotfruktsalat 179,-

Rotfrukter blandet med urteolje, toppet med Chevre fra Haukeli og rista gresskarfrø. Serveres med brød og smør.     

Dagen suppe 159,-

Suppe med hjemmebakt brød og smør


Fiskeburger 195,-

Fiskeburger med tare og ramsløk, fermentert kål, frisk mango, karrydressing i brioche. Servert med bakte Jær-poteter


Hamburger 230,-

100% storfekjøtt, tørrsaltet bacon, Alpeost fra Romsdal, salat, syltet løk og chipotle. Brioche, frites og cowboyketchup

Bresert storfe 290,-

Kjake som har kost seg mange timer i ovnen, servert med rotgrønnsaker, Jær-poteter og rødvinsaus

Pizza 199,-   

Pizza med spekeskinke fra Tronfjell, ruccula og urteolje       



Vi har også et utvalg kaker og desserter. #dagenshusmann serveres hver søndag.

Hos oss kan du nyte god mat og drikke!                                                                                              

 

SELSKAPSMENY

Kan noe friste? Spis hos oss eller bestill catering.

Dette er et lite utvalg av hva vi kan tilby. Ta kontakt med egne ønsker, så finner vi akkurat det du har lyst på!

Maulemeny

Et utvalg av dagens råvarer. Kokken setter sammen en variert meny

bestående av kjøtt, fisk, grønnsaker, sauser og hjemmebakt brød.

Forretter

Lettrøkt laks, fennikel, rettich og soyasjy.

Rå-marinert kveite fra Hjelmeland på toast, mango og chilimajones.

Ferske kamskjell, blomkålkrem og brunet smør

Grillet Breiflabb med sopp og rotgrønnsaker i consommè

Hovedrett

Liveche kylling ballotine med estragon, smørdampet kål og agurk og Calvados- eplesaus.

Ekstra mørnet storfe ytrefilèt, friske asparges, syltet løk og rødvinsaus.

Entrecòte, grilla grønnsaker, bakt Finnøytomat og peppersaus.

Lammeskank av lam fra Sauda, honningbakte rotgrønnsaker

potetmos og sjy.

Andeconfit, glasserte gulrøtter, potetmos med sort trøffel og rødvinsaus.

Ytrefilèt av Reinsdyr fra Røros, ristet rosenkål og jordskokkpurè,

urtebakte poteter og portvinsaus.

 Ovnsbakt Kveite fra Hjelmeland med ramsløk fra Fyrsvingen,

sesongens grønnsaker og smørsaus.

Dessert

Nemesis, frisk sorbèt og salt karamell.

Sjokoladefondant og bringebærsorbèt.

Klassisk ostekake med bærsaus.

Tilslørte bondepiker med epler fra Sauda.

Alle hovedretter blir servert med brød, smør og poteter.

Prisene er for servering på Kraft Kafe

Allergener opplyses ved bestilling.