top of page

MENYEN VÅR

Finn noe godt!

Vi har egen drikkemeny i kafeen. Kaffen er selvsagt lokal, fra Austrått Kaffebrenneri i Sandnes

KYLLINGSANDWICH 169,-

Kylling, tørrsaltet bacon, tomat, salat og aioli på grillet surdeigsbrød. Frites og hjemmelaget ketchup                 

SALAT 189,-

Kylling, salat, grønnkål, brokkoli, krutonger, ristede pecannøtter og mild sennepsdressing. Alpeost, brød og smør

DAGENS SUPPE 169,-

Suppe med hjemmebakt brød og smør


GRISEGODT 179,-

Dampet hvetebakst fylt med svin vendt i asiatisk bbq saus og servert med bønnespirer og frisk koriander

FISH N`CHIPS 220,-

Hjemmelaget fiskepinne av torsk med frisk eplesalat, remulade og frites


MOMS 240,-

Burger av storfe på brioche med chipotledressing, salat, rødløkmarmelade, cheddar og tørrsaltet bacon. Pommes frites og hjemmelaget ketchup

NØFFE 280,-

Langtidsstekt svineribbe, pac choy og rettish, soya, ingefær, glassnudler og sprø svor

Vi har også et utvalg kaker og desserter. Hos oss kan du nyte god mat og drikke!                                                                                              

Meny: Tekst

SELSKAPSMENY

Kan noe friste? Spis hos oss eller bestill catering.

Dette er et lite utvalg av hva vi kan tilby. Ta kontakt med egne ønsker, så finner vi akkurat det du har lyst på!

Maulemeny

Et utvalg av dagens råvarer. Kokken setter sammen en variert meny

bestående av kjøtt, fisk, grønnsaker, sauser og hjemmebakt brød.

Forretter

Lettrøkt laks, fennikel, rettich og soyasjy.

Rå-marinert kveite fra Hjelmeland på toast, mango og chilimajones.

Ferske kamskjell, blomkålkrem og brunet smør

Hovedrett

Liveche kylling ballotine med estragon, smørdampet kål og agurk og Calvados- eplesaus.

Ekstra mørnet storfe ytrefilèt, friske asparges, syltet løk og rødvinsaus.

Entrecòte, grilla grønnsaker, bakt Finnøytomat og peppersaus.

Lammeskank av lam fra Sauda, honningbakte rotgrønnsaker

potetmos og sjy.

Andeconfit, glasserte gulrøtter, potetmos med sort trøffel og rødvinsaus.

Ytrefilèt av Reinsdyr fra Røros, ristet rosenkål og jordskokkpurè,

urtebakte poteter og portvinsaus.

Ovnsbakt Kveite fra Hjelmeland med ramsløk fra Fyrsvingen,

sesongens grønnsaker og smørsaus.

Dessert

Nemesis, frisk sorbèt og salt karamell.

Sjokoladefondant og bringebærsorbèt.

Klassisk ostekake med bærsaus.

Tilslørte bondepiker med epler fra Sauda.

Alle hovedretter blir servert med brød, smør og poteter.

Meny: Tekst
bottom of page