MENYEN VÅR

Finn noe godt!

Vi har egen drikkemeny i kafeen. Kaffen er selvsagt lokal, fra Austrått Kaffebrenneri i Sandnes

Kyllingsandwich 159,-

Kylling, tørrsaltet bacon, tomat, salat og aioli på grillet surdeigsbrød. Frites og hjemmelaget ketchup                 

Hjertebank 179,-

Grillet hjertesalat, rive-kylling, fenalår og alpeost. Brød og smør 

Pasta 179,-

Kremet pasta med bacon og ost fra Møre

Dagen suppe 169,-

Suppe med hjemmebakt brød og smør


Fish n Chips 220,-

Hjemmelaget fiskepinne av torsk med frisk eplesalat, remulade og frites


Hamburger 240,-

Rent storfekjøtt, salat, syltet rødløk, maisflak og chipotle. Toppet med cheddarost og jalapeño. Brioche, frites og cowboyketchup

Flying pig 280,-

Pigwings som er langtidskokt. Servert med asiatisk bbq, bresert pak choy og glassnudler. 

Pizza 199,-   

Tørrsalet bacon, ost fra Elnesvågen, ruccula og urteolje    


Vi har også et utvalg kaker og desserter. Hos oss kan du nyte god mat og drikke!                                                                                              

 

SELSKAPSMENY

Kan noe friste? Spis hos oss eller bestill catering.

Dette er et lite utvalg av hva vi kan tilby. Ta kontakt med egne ønsker, så finner vi akkurat det du har lyst på!

Maulemeny

Et utvalg av dagens råvarer. Kokken setter sammen en variert meny

bestående av kjøtt, fisk, grønnsaker, sauser og hjemmebakt brød.

Forretter

Lettrøkt laks, fennikel, rettich og soyasjy.

Rå-marinert kveite fra Hjelmeland på toast, mango og chilimajones.

Ferske kamskjell, blomkålkrem og brunet smør

Hovedrett

Liveche kylling ballotine med estragon, smørdampet kål og agurk og Calvados- eplesaus.

Ekstra mørnet storfe ytrefilèt, friske asparges, syltet løk og rødvinsaus.

Entrecòte, grilla grønnsaker, bakt Finnøytomat og peppersaus.

Lammeskank av lam fra Sauda, honningbakte rotgrønnsaker

potetmos og sjy.

Andeconfit, glasserte gulrøtter, potetmos med sort trøffel og rødvinsaus.

Ytrefilèt av Reinsdyr fra Røros, ristet rosenkål og jordskokkpurè,

urtebakte poteter og portvinsaus.

Ovnsbakt Kveite fra Hjelmeland med ramsløk fra Fyrsvingen,

sesongens grønnsaker og smørsaus.

Dessert

Nemesis, frisk sorbèt og salt karamell.

Sjokoladefondant og bringebærsorbèt.

Klassisk ostekake med bærsaus.

Tilslørte bondepiker med epler fra Sauda.

Alle hovedretter blir servert med brød, smør og poteter.